LG’s nye LED-tv: rekordtynd ramme med NANO Full LED

LG’s serie af LED-fjernsyn har millimetertynd ramme, smartere smart-Tv og magisk fjernbetjening.

Det vrimler med TV på CES, hvor LG i går præsenterede sin nye serie af LED-tv, som rammer det nordiske marked til foråret.

LG har sat fokus på designet: aluminiumsrammen er millimetertynd og hviler på et matchende stativ – virkelig elegant.

På indholdssiden er der forbedret 3D og den nyeste udgave af LG’s smart-tv.

Ved hjælp af ”3D Depth Control” kan brugeren selv bestemme niveauet for 3D-dybden og konvertere al 2D- materiale til 3D, hvis man har lyst til det. Dette kan tilmed gøres bedre end tidligere takket være et opdateret program, som giver en endnu mere troværdig 3D-oplevelse, uafhængigt af originalkilden. 3D Sound Zooming giver 3D-oplevelsen endnu en nuance, da lyden nu også er i 3D og følger objekternes bevægelser på skærmen.

LG vil desuden tilbyde en serie af forskellige 3D-briller, med alt fra briller i børnestørrelse,  til clip-ons til dem, som i forvejen bærer briller og designerbriller fra Alain Mikli, så man kan nyde lørdagsfilmen med stil.

De nye modeller har det helt opdaterede Smart TV-koncept og den nye version af fjernbetjeningen Magic Remote, som man med lethed kan bruge til at navigere rundt på internettet og blandt sine favorit-apps. Fjernbetjeningen lader dig pege og klikke, men giver nu også mulighed for at scrolle, gennemføre kommandoer via bevægelser og styre tekstinput ved hjælp af din stemme. Den behagelige og brugervenlige nye grænseflade, Dashboard 2.0, gør det samtidig muligt at placere sine apps, hvor man selv vil have dem.

Topmodellerne LM960V og LM860V har desuden dual core-processor, hvilket gør Smart-TV-oplevelsen op til fire gange hurtigere end tidligere. Den nye delingsfunktion, Smartshare 2.0, er en ny enkel måde at dele indhold mellem enhederne. Billedet fra en bærbar computer, smartphone eller tablet kan for eksempel deles på tv’et, og på de to topmodeller kan billedet fra tv’et tilmed deles mellem alle enhederne. Det hele fungerer naturligvis trådløst.

Topmodellen i den nye designserie er LM960V, som har en fantastisk billedkvalitet ved hjælp af LGs NANO Full LED-teknik. Der er indlagt LED-lamper i hele skærmens bagside og føjet en tynd NANO-film til panelet. Udover at muliggøre et tyndere design giver filmen også en bedre spredning af lyset fra LED-lamperne, hvilket resulterer i et blødere og jævnere billede. Kombineret med Micro Pixel Control-teknikken bliver det muligt at styre flere områder på billedskærmen individuelt, hvilket giver skarpere kontraster og bedre kontrol ved lysstyrke og farver. De andre modeller i serien har LED Plus.

Hele serien kommer til Danmark i løbet af andet kvartal 2012.

Vil man have den absolutte topmodel, som er på hele 84 tommer skal man dog vente til andet halvår.

 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.