Libratone storhitter på CES

 

Den danske audiovirksomhed har modtaget prestigefyldt pris og rundet 10.000 solgte AirPlay højttalere.

De flotte salgstal er opnået blot to måneder efter lanceringen af AirPlay-højttalerne Libratone Live og Lounge, og ledelsen oindrømmer selv at de har svært ved at få armene ned.

”Vi er helt overvældet over den store efterspørgsel vi har oplevet siden vi lancerede Live og Lounge på det europæiske og det nordamerikanske marked i begyndelsen af november sidste år. Vi er i det hele taget overvældet over den succes og anerkendelse vi oplever, og her på CES-messen er vi på alles læber. Alle taler om os og alle vil tale med os om samarbejde og salg. It’s big, som man siger herovre”, fortæller en storsmilende Fritz Andersen, administrerende direktør for Libratone A/S.”Vi kommer hjem fra Las Vegas med kufferten fuld af nye aftaler som vil sikre Libratone endnu mere succes i de kommende år.”

Med i kufferten fra Las Vegas er også den prestigefyldte pris  ”CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree” som Libratone har fået for Libratone Live.

Produkter der hædres med prisen “Innovations Honoree” besidder det mest innovative design og de bedste tekniske egenskaber i feltet af konkurrerende kandidater.

Store forventninger til 2012.

Nu skruer Libratone op for ambitionerne og åbner op for salg i flere dele af verden. Især Asien har Libratone høje forventninger til:

“Libratones produkter er formgivet i et stilrent skandinavisk design i høj kvalitet, ogpasser derfor perfekt ind i den asiatiske tradition for enkelhed, simplicitet og minimalisme. Vi forventer derfor, at produkterne vil blive taget godt imod af de asiatiske forbrugere når salget starter der”, siger Tommy Andersen, bestyrelsesformand og hovedinvestor i Libratone A/S, og tilføjer: ”Vi har en produktportefølje som appellerer til den nye, moderne forbruger af musik og lyd, og vi rammer derfor perfekt ned i tidsånden som giver vores brugere maksimal frihed til at nyde musikken på højttalere som både ser godt ud og lyder fantastisk”.

Libratones produkter er highend trådløse højttalere med fokus på design. Herhjemme koster Libratones højttalere ca. 5.000 kroner for den transportable Live og ca. 9.000 kr for den fastmonterede Lounge.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.