Lidt nyt og lidt gammelt: Dock med rørforstærker

Samsung er snart klar med en dock til iOS og Galaxy S.

Der er efterhånden så mange docks på markedet, at det kan være svært at skelne den ene fra den anden, men Samsungs nye DA-E750 højttalerdock skiller sig ud på to måder.

For det første er det én af meget få dockingsystemer, der understøtter mere end et styresystem – og kombinationen af iOS og Samsungs egen Galaxy S-serie er helt sikkert ikke set før (omend en anelse ironisk, med tanke på Samsungs og Apples catfights i retslokaler verden over).

For det andet er kombinationen af en moderne digital forstærker OG en god gammeldags “analog” rørforstærker virkelig et særsyn. Rørforstærkeren giver ifølge audiofile kendere en mere varm og autentisk lyd end den digitale udgave af slagsen, men de selvsamme audiofile eksperter vil nok også fortælle dig, at det kræver lydfiler i en høj kvalitet før det giver nogen hørbar mening.

Derudover understøtter DA-E750 også trådløs steaming via Apples Airplay, Samsungs egen AllShare eller Bluetooth, og der er såmænd også et USB-stik, der kan tilslutte andre enheder.

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men den digital-analoge dock bliver præsenteret på CES i næste uge, hvor vi sikkert bliver beriget med disse vigtige detaljer.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.