Logitech Cube er både en mus og en fjernbetjening

Logitech introducerer en helt ny måde at interagere med den digitale verden.

The Cube er nemlig Logitechs svar på et Kinderæg – eftersom den både kan fungere som en mus og som et præsentationsværktøj.

Lægger man den på en bordplade, fungerer den som en traditionel mus. Man kan scrolle ved at lade fingeren glide ned over den berøringsfølsomme overflade, hvilket ifølge Logitech giver en lige så jævn scrolleoplevelse som på en smartphone.

Men det store gimmick kommer, når man løfter The Cube op fra bordpladen, og den forvandler sig til en fjernbetjening til præsentationer. Via Logitechs Unifying-modtager sender The Cube trådløst til andre enheder, og det er muligt at koble op til seks Unifying-kompatible enheder til på én gang.  The Cube leveres med en Unifying-modtager, men med mulighed for at tilkøbe flere Unifying-modtagere.

The Cube kan på grund af sit kompakte, firkantede design tages med i skjortelommen og fikst hives frem, når der er brug for den. Den er let at tænde og slukke, så man ikke bruger unødig strøm, og det indbyggede lithium-polymer-batteri, kan oplades via USB. En strømindikator advarer i god tid, når batteriet trænger til et boost.

The Cube præsenteres formelt på CES i næste uge, og kommer på markedet i løbet af januar. Allerede nu kan den bestilles via Logitech for 499 kroner.

© 2012 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.