Massiv kritik af Transformer Prime

GPS-problemer og en krypteret bootloader får brugerne op i det røde felt.

Da ASUS præsenterede Transformer Prime, var hypen omkring den første tablet med quad-core processor stor.

Men siden har flere brugere meldt om problemer med primært GPS, hvilket ifølge ASUS skyldes at Transformer Prime har et unibody aluminium kabinet. Dette kan dog næppe være hele forklaringen, eftersom ASUS netop har udsendt en softwareopdatering, der blandt andet løser problemer med GPS!

Mere alvorligt er det for de mere hard core brugere, at ASUS har valgt at lægge en meget avanceret kryptering omkring bootloaderen, hvilket gør at det er svært (men næppe umuligt) for brugerne selv at roote enheden og lave sine egne softwaremodifikationer. For de fleste brugere, der bare vil køre softwaren, som ASUS har bestemt det er det selvfølgelig ikke noget problem, men for Android-entusiaster, der sætter en stor ære i at kunne lege med systemet og selv sætte sit præg på det indkøbte hardware er det en kæmpe  provokation at systemet er lukket af. På udvikler-sitet xda-developers er der således allerede startet en kampagne mod ASUS via de sociale medier.

ASUS Transformer Primes indtog i Danmark er også forsinket. Oprindelig var planen at Transformer Prime skulle være på hylderne i løbet af januar, men de fleste forhandlere venter den nu først hjem i midten af februar.

Læs også:

Hasbro sagsøger Asus 

Asus Transformer Prime kan ikke slå iPad 2 

Derfor er Kal-El processorernes “Superman” 

Asus præsenterer Eee Pad Transformer Prime

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.