Nemmere adgang til info i iTunes Store

En mindre justering af iTunes Store tilføjer pop-op vinduer.

Apple har lavet en mindre men temmelig nyttig justering af iTunes Store, som gør at man kan få adgang til information om musik, videoer, apps og bøger via et pop-op indue, istedet for at at skulle klikke videre til en separate infoside.

Fremover kan man tilgå en infooversigt ved hjælp af et lille i-ikon nederst i højre hjørne, der kommer frem, når man kører musen hen over pladen, bøgen eller app’en. Infoboxen kan lukkes i øverste ventre hjørne, eller man kan gå direkte til køb via et link.

 

 

via Macworld.se

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.