Nu kommer Lumia 800 til Danmark

Nokia: Lumia 800 kommer til salg i Danmark den 20 januar.

Nokias nye Windowsmobil er langt om længe på vej til de danske butikker. Nokia præsenterede Lumia 800 og dens lillebror Lumia 710 tilbage i oktober, og mobilen har været til salg i de store europæiske lande siden november, hvor salget er gået rigtigt godt.

Lumia 800 er blevet rost for sit design med et kabinet af et enkelt stykke gennemfarvet polycarbonat, et design der er “genbrug” fra den gamle topmodel Nokia N9, der kørte styresystemet MeeGo.

Lumia 800 er som bekendt baseret på Microsofts mobiule styresystem Windows Phone 7, men derudover har Nokia lagt særligt vægt på sociale funktioner, som er dybt integrerede i styresystemt, og naturligvis er der en tæt integration til andre produkter fra Microsoft – for eksempel Xbox Live, Office og instant messaging-systemer som Microsoft Lync

Derudover har Nokias Windowsmobiler med særlige indbyggede Nokiafunktioner, som Nokia Drive og Nokia Music.

Nokia Lumia 800 kommer til en vejledende udsalgspris på 3.900,-

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.