Ny religion: Fildeling

Fildeling er nu en officiel religion i Sverige.

Broderlandet hinsidan har altid haft en stolt tradition for fildeling – eller piratkopiering, alt efter hvordan man ser på det.

Sverige har tidligere fostret det politiske parti Piratpartiet, der efterhånden er udbredt i flere europæiske lande, og nu er Det Missionerande Kopimistsamfundet såmænd blevet anerkendt af den svenske stat som et religiøst samfund.

Hele processen har taget et års tid og krævet tre ansøgninger før Kammarkollegiet syntes at formaliteterne var på plads. Den styrelsesforordnede for Kopimistsamfundet, Gustav Nipe, mener at det skyldes at den offentlige forvaltning er gennemsyret af “ophavsretsekstremisme”, hvilket han måske kan have en pointe i.

Information er helligt for Kopimistsamfundet, og kopiering er derfor et sakramente. Derudover nævner Kopimisterne ikke noget om deres ritualer, men vi forestiller os at Ctrl+C – Ctrl+P må have en central placering ved gudstjenesterne, hvor de troende deler information med hinanden.

Isak Gerson, åndelig leder for kopimistsamfundet udtaler:

Det er et stort skridt for kopimismen at vores tro er blevet anerkendt af den svenske stat. Forhåbentlig betyder det at vi nu endelig kan begynde at udøve vores tro uden frygt for repressalier.

Halelujah!

Kopimistsamsundet er åben for alle. Det eneste der kræves er at man tilbeder information som det helligste af alt.

Kopier og spred budskabet!

Kopimistsamfundet.se

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.