Ny supermobil fra Nokia?

 

Nokia Lumia 910 med 12MP kamera er spottet på hollandsk hjemmeside.

Rygter har i et stykke tid talt om en super-udgave af Lumia 900 med et 12 MP kamera, som skulle være på vej til Europa. Senest har russiske Eldar Murtazin kastet vand på rygtemøllen ved at hævde at en Lumia 910 med 12 MP kamera skulle komme til Europa i maj måned.

Og i går dukkede billeder og specifikationer på en Nokia Lumia 910 op hos en hollandsk teleforhandler, Typhoon.

Ud fra Typhoons beskrivelse skulle Lumia 910 ligne Lumia 900 til forveksling med en 4.3 tommer stor skærm, 16GB indbygget hukommelse og en 1.4GHz single core processor, men på bagsiden skulle der sidde et kamera med 12 MP i stedet for Lumia 900’s 8 MP.

Nokia har tidligere lanceret en mobil med 12MP kamera, nemlig den hedengangne N8, der trods elendige anmeldelser fik god kritik for sit kamera. Også Sony er på banen i år med en smartphone med 12MP kamera, nemlig Xperia S.

 

© 2012 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.