Rygte: Apple og Google interesserede i Premier League

Britiske medier mener at vide at de to techgiganter er mulige bydere på rettighederne til engelsk topfodbold.

Rettighederne til PL kommer i udbud ved sæsonslutningen i år, og i følge Daily Mail er det ikke kun de traditionelle TV-netværk, der vil byde denne gang.

Både Apple og Google er på jagt efter indhold til deres medieplatforme – henholdsvis Apple TV og Google TV.

Udover Apple og Google vides både Sky, ESPN og Al Jazeera med sikkerhed at ville byde ind.

Rygterne er en god nyhed for Premier League, som ellers kan se et marked med faldende priser for tv-rettigheder. Således har FA-cuppen måttet nøjes med 30% mindre, da de fornylig solgte tv-rettighederne for den næste 2-årige periode.

Men for forbrugerne er nyheden en mere blandet fornøjelse, for det er ærligt talt en bet, hvis indhold som topfodbold fremover bliver bundet til en bestemt platform. Det helt store rædselsscenarie er naturligvis, hvis man i fremtiden skal have et Apple TV for at kunne se Premier League, et Google TV for at se Champions League og en kabel-tv løsning for at se landskampsfodbold, men mindre kan naturligvis også gøre det.

DailyMail

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.