Rygte: Nokia Lumia 900 præsenteres på CES

Flere detaljer om Nokias kommende Windows-flagskib er dukket op i ugens løb.

Lumia 900 – eller Nokia Ace – er tidligere beskrevet som Nokias svar på en BMW-700, og de seneste rygter tyder på at der er noget om snakken.

For det første får Lumia 900 en større skærm end Lumia 800. 4,3″ for at være helt nøjagtig. Den større skærm kommer dog med samme opløsning som Lumia 800’s på 480 x 800 p. Derudover tyder lækkede billeder på at Lumia 900 får et frontvendt kamera, og rygter taler om et imponerende batteri på  1830mAh.

Pocketnow kan bekræfte at Lumia 900 bliver sendt på markedet med styresystemet WP7.5 Mango – og ikke Tango, som tidligere rygter har talt om. Eftersom et læk af Microsofts roadmap for WP7 antyder at Tango blot er en mindre opdatering, der giver mulighed for at producere low-end-enheder, giver det heller ikke megen mening at koble Lumia 900 sammen med Tango, men topmodellen vil uden tvivl få opdateringen både til Tango og til Apollo, som ventes senere på året.

Microsoft og Nokia ventes at præsentere Lumia 900 på CES, der starter den 10. januar, så vi bliver alle sammen snart meget klogere.

Pocketnow.

Læs også:

Billeder af Nokia Lumia 900 

Læk: Nokia Lumia 900 spottet på YouTube 

Rygte: Nokia klar med Windows 8 tablet til sommer

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.