Rygte: Windows 8 kommer til oktober

Hentydninger fra en Microsoft-medarbejder taler for en tidlig lancering af Microsofts nye styresystem.

I interviewet afviser medarbejderen, PR-chefen Janelle Poole at Microsoft overhovedet har en præcis tidsplan for lanceringen af Windows 8 (doh!), men siger senere at “en god guideline er, at Windowslanceringer altid kommer hvert tredie år, og til oktober er det netop tre år siden vi lancerede Windows 7”.

Der er store forventninger til Windows 8, som af Steve Ballmer betegnes som Microsofts største satsning i nyere tid. Windows 8 kommer til at kunne køre på alt fra smartphones til computere, men er i brugerfladen optimeret til tablets med Metro-konceptet, der er bygget op omkring touch.

Pocket-lint 

Læs også:

CES 2012: Kinect til Windows på trapperne 

Nye Windows “superphones” kommer i 2012 

Microsofts fremtidsvision: Touchskærme og skyer

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.