Samsung arbejder på bedre batteritid

Samsung vil forbedre batteritiden på deres smartphones markant.

I et interview fortæller Samsungs VP for produktudvikling Kevin Packingham at Samsung har ambisiøse mål for batteritiden på deres smartphones. Hensigten er at få batteriet til at holde fra morgen til aften ved gennemsnitligt til moderat intensivbrug.

“When you wake up to when you go to bed, we don’t want you feeling anxiety about your battery life,” lød udtalelsen helt præcist.

Efterhånden som smartphones får flere og flere funktioner og større og større skærme udhules batteritiden naturligt nok mere og mere. Android er desuden mere batteribelastet end Apples styresystem iOS, hvilket gør at Samsungs smartphones er dobbelt belastet i forhold til ærkerivalens iPhone, fordi Samsung har satset stort på store smartphones med skærme over 4″, hvor Apple indtil videre er blevet ved de 3,5″.

Samsung vil både integrere større batterier i deres smartphones, men også arbejde med optimering af flere af mobilens arbejdsfunktioner, som hvordan den søger efter Wi-Fi forbindelser og hvor tit den kobler op på 4G.

Samsung vil sandsynligvis allerede vise flere af disse nyheder frem på Mobile Wolrd Conference i Barcelone i februar, hvor Samsung plejer at
præsentere deres største nyheder indenfor mobil og smartphones.

kilde. CNET

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.