Sony Tablet P kommer til Danmark

Tablet S’s sjove fætter kommer i de danske butikker i midten af januar.

Sony præsenterede Tablet P på IFA i september sidste år, sammen med Tablet S, der hurtigt nåede de danske butikshylder.

FGor dem der skal have opfrisket hukommelsen adskiller Tablet P sig fra det traditionelle tabletformat ved at have to skærme på hver 5.5″ og et sammenklappeligt design – lidt ligesom en NDS.

Sammenklappet måler Tablet P kun 79x180x26 mm, og med en vægt på 372 gram er den nem at have med sig overalt.

De to berøringsfølsomme skærme kan benyttes hver for sig til forskellige formål. Man kan f.eks. se video på den ene skærm, mens man bruger den anden skærm som fjernbetjening. Eller tjekke e-mail på den ene skærm, mens man bruger den anden som tastatur. De to skærme kan også kombineres til én stor, og på højkant kan Tablet P bruges til e-bøger.

Skærmen i Tablet S er baseret på Sonys TruBlack-teknologi, der ved at kontrollere brydningen af lyset mellem LCD’en og skærmen, giver mere levende farver, dybere sorte nuancer og et krystalklart billede. Den reducerer også genskin fra sollys og elektrisk lys, så skærmen er let at læse på både indendørs og udendørs.

Og selvfølgelig er Tablet P kompatibel med resten af Sonys univers. Der er adgang til musiktjenesten Music Unlimited (mod betaling, forstås), og Tablet P er som Tablet S også PlayStation-certificeret, så man kan spille eksempelvis originale PlayStation-spil på enheden. Man kan også kontrollere øvrige Sony-enheder via Wi-Fi – deriblandt BRAVIA-tv med “Media Remote”-funktionen.

Tablet P kommer med en række præinstallerede apps til video, musik, spil og e-bøger, heriblandt en række unikke apps fra Sony, som holder styr på sociale medier, musik og video.

Tablet P drives af en NVIDIA Tegra 2 processor, og har to kameraer med henholdsvis 0,3 og 5.11 MP med Sonys Exmor for mobile samt USB 2.0 og SD-kort indgang. Styresystemet er Android 3.2.

Den vejledende pris bliver 5.000 kroner for 4GB og WiFi/3G.

Læs også:

CES 2012: Sony inviterer til bryllup 

IFA 2011: Sony løfter sløret for Tablet S og P 

IFA 2011: Sony lancerer nye produkter og tjenester

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.