Xbox Live på Android og iOS?

Microsoft antyder, at den populære spiltjeneste kommer på de konkurrerende mobile platforme.

Xbox er en af Microsofts allerstørste succeser. Over 66 millioner Xbox-konsoller står i stuerne verden over, sammen med 18 millioner Kinect-enheder. Xbox 360 var den bedst sælgende spillekonsol i 2011, til trods for at den efterhånden har 7 år på bagen.

Også Xbox Live er en stor indtjeningskilde for Microsoft, og nu tyder noget på at Microsoft vil satse endnu mere på sin lnline spiltjeneste.

Lige nu er Xbox Live kun tilgængelig på Microsofts egen mobile platform, Windows Phone, men en talsperson fra Microsoft udtaler:

“While the Xbox Live experiences and games always work best on the Windows platform, we understand that some Xbox fans may be using other types of devices. To satisfy that need, we are working to extend a few of our Xbox experiences and titles to other platforms.”

Microsoft udsendte allerede i december sidste år en Xbox Live app med begrænsede funktioner til iOS, så hvis udtalelsen skal give nogen mening kan vi forvente at se en fullblown app, der giver anledning til online spil på iOS og Android.

En udvidelse af adgangen til Xbox live fra Androids og iPhones vil med sikkerhed give Xbox Live et kæmpe boost, men på den anden side kan Microsoft med et sådant træk komme til at trække tæppet væk under en af sine andre store satsninger, nemlig Windows Phone, som i øjeblikket kæmper en brav kamp for at få fodfæste på smartphonemarkedet.

Forbes 

Læs også:

My Xbox LIVE til iOS 

Xbox-opdatering: Filmleje og Bing-søgning 

E3: Microsoft opdaterer Xbox Live

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.