Adidas AdiZero F50: Boots with brains

Adidas’ intelligente fodboldstøvler er klar til den nye sæson.

Begynder det at trække lidt i stængerne for at komme ud på grønsværen og sparke lidt bold? Med forårets milde vinde lige om hjørnet kan man godt begynde at drømme om forboldsæsonens små og store sejre, hvad enten man er oldboys eller divisionsspiller, og Adidas er klar med et par fodboldstøvler, der gør spillet endnu sjovere.

AdiZero F50 er nemlig udstyret med en lille chip, som registrerer alle dine udskejelser på banen, og som via Adidas’ MiCoach kan fortælle dig, hvor hurtigt du har løbet, hvort langt og så videre. MiCoach kan sende registreringerne til Mac og PC samt til iPhone via en gratis app.

Herefter kan man naturligvis dele sine resultater som vennerne på Facebook, og senere i 2012, skulle der komme et spil, hvor man kan bruge sine resultater fra MiCoach til at booste sin virtuelle spiller.

Adidas AdiZero F50 kan forudbestilles flere steder og koster omkring 1.800 inklusive MiCoach.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.