Android Market runder 450.000 apps

Android Market er snart lige så stor som App Store.

Google fejrer Androids succes på Mobile World Congress, og der er da også masser at fejre. På blot et år er antallet af apps tredoblet, og der findes nu over 450.000 apps i Android Market. Ærkerivalen App Store har pt mere end 500.000 apps, så gabet mellem de to snævnrer mere og mere ind, når man ser på den rå volumen.

Google kan også glæde sig over at der er masser af kunder i Android Market. Mere end 1 milliard downloads bliver det til om måneden.

Der findes nu over 800 forskellige enheder, der kører Googles styresystem, og hver dag aktiveres mere end 850.000 Android-enheder kloden rundt, hvilket ifølge Google medfører at der i dag er omkring 300 millioner aktive Android-enheder derude.

Google

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.