Præsenteres Galaxy S3 den 22. marts?

Samsung inviterer til pressemøde i Paris den 22. marts.

Det er ikke længe siden at Samsung meldte ud at den nye Galaxy S3 ikke kommer med på den store mobilmesse Mobile World Congress. Samsung har lært af sidste års præsentation, at topmodeller nemt “forsvinder” på de store messer og har derfor valgt at lave et særskilt arrangement for Samsung Galaxy S 3 som er den nye topmodel i Galaxy-serien.

Og det ser ud til at hype-opbyggende strategi virker. Nu flyder nettet ihvert flad over med spekulationer om Galaxy S 3, så man næsten skulle tro at det var et Appleprodukt vi havde med at gøre.

Senest fortæller den franske Android-blog Frandroid, at de er blevet inviteret til pressemøde af Samsung i byernes by i slutningen af marts. Pressemødet kan jo selvfølgelig handle om alt muligt andet, men sandsynligheden for at der er tale om præsentationen af GS 3 er overvældende.

Galaxy S 3 forventes at komme på markedet i løbet af foråret, og rygter taler om en ultratynd mobil med en tykkelse på kun 7 mm, og en HD Super AMOLED skærm på 4,65″ med en høj opløsning på 1280 x 720p. Andre rygter taler om et kamera med 12 MP, 32GB intern hukommelse, 2GB RAM og en quadcore eller en stor dual-core processor på 2 GHz.

Billeder af den nye Galaxy er det til gengæld småt med. Samsung holder tilsyneladende kortene tæt til kroppen, og der er ikke sluppet noget ud, der for alvor ser overbevisende ud.

Senest dukkede denne sære S-formede på mobil op på en kinesisk side, men vi tror ærligt talt der er tale om et mock-up, eller måske en prototype, i stil med disse bøjelige mobiler, som Samsung fremviste sidste år. Døm selv.

Under alle omstændigheder håber vi at rygterne taler sandt, så vi kan få syn for sagen.

 

Kilder:

T3, Slashgear

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.