Rygte: HTC arbejder på egen musiktjeneste

HTC lancerer måske både musiktjeneste og Bluetoothbaseret boombox på MWC,

HTC vil tilsyneladende også være noget ved musikken.

Ifølge GigaOM arbejder den taiwanesiske mobilproducent sammen med medskaberen af Beats, Jimmy Iovine, på en musiktjeneste, der skal være bygget ind i HTC’s mobiler og tablets.

Der nævnes ikke mange detaljer om, hvordan tjenesten skal fungere i praksis, men den betegnes som “anti-Spotify” – hvorfor man måske kan kan forvente at den snarere er “iTunes-agtig”.

HTC ejer en stor andel af Beats Audio, der primært specialiserer sig i hovedtelefoner, og begyndte sidste år i høj grad at forsøge at profilere deres mobiler som “musik-mobiler”, ved at sælge dem med et par øretelefoner fra Beats. Ifølge GigaOMs kilder har det længe været en drøm for HTC at ekspanderes musik-brandet endnu mere ved at kunne tilføje en unik musiktjeneste på deres mobiler og tablets. HTC har tidligere været i kontakt med Spotify, men uden at komme til noget resultat.

Det er sandsynligt at HTC vil præsentere musiktjenesten på Mobil World Congress senere på måneden, selv om den næppe er klar til at gå i luften med det samme.

Derudover nævner kilderne at HTC også arbejder på en boombox, som måske også kommer med på MWC. Der vides ikke meget om den, andet end at den vil kunne streame musik fra HTC-mobiler via Bluetooth.

PÅ Mobile Worls Congress ventes HTC desuden at præsentere deres tablet for 2012, samt mobilerne HTC Ville og HTC Edge.

GigaOM

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.