Rygte: Samsung Galaxy S 3 får 4,8″ skærm

Mens Mobile World Congress er i fuld gang, venter vi stadig på Samsung nye topmodel.

Samsung har nemlig valgt at lave et særskilt event til den nye Galaxy S 3, som måske løber af stabelen i marts.

Men mens vi venter, kan man jo lytte lidt til, hvad der bliver talt om på vandrørerne, og et nyt rygte lyder på at GS3 får en endnu større skærm end forgængeren, nemlig hele 4,8″. Dermed bliver den næsten lige så stor som den 5″ store Galaxy Note, som er lige på grænsen af, hvad man overhovedet kan kalde en smartphone.

Samme kilde fortæller at Samsung også har kigget nærmere på iPhone 4 og 4S og har valgt at give Galaxy S 3 en keramisk bagside. Derudover er der ikke mange facts på hardwaresiden. Andre rygter har nævnt en quadcore processor, og forbedrede kameraer.

Ifølge kilden vil Samsung også denne gang lave en global lancering, hvor Galaxy S 3 kommer til salg på over 50 markeder samtidig, hvor Galaxy S 2 først kom til salg i hjemlandet SydKorea, hvorefter den landede først i Europa og til sidst i USA – over otte måneder efter at den var blevet præsenteret.

BGR

Læs også:

Samsung: Galaxy S 3 præsenteres den 15. marts? 

Samsung: Ingen større nyheder på MWC 

Samsung lancerer Galaxy Note 10.1 

MWC 2012: Samsung Galaxy Tab 2 10.1

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.