Samsung: ingen Galaxy S 3 på MWC

Samsung bekræfter at den nye Galaxy S 3 ikke kommer med på mobilmessen i Barcelona.

Hvia man havde sat næsen op efter et glimt af Samsungs nye flagskib på Mobile World Congress, lbiver man skuyffet.

Samsung har netop bekræftet at Galaxy S 3 ikke vil blive præsenteret på den store mobilmesse med følgende udtalelse:

“Samsung is looking forward to introducing and demonstrating exciting new mobile products at Mobile World Congress 2012. The successor to the Galaxy S2 smartphone will be unveiled at a separate Samsung-hosted event in the first half of the year, closer to commercial availability of the product. Samsung stays committed to providing the best possible mobile experiences for customers around the world.”

Samsung præsenterede sidste år Galaxy S 2 på MWC, men selve lanceringen skete først måneder senere, hvilket ifølge flere analytikere var med til at dæmpe begejstringen og mindske efterspørgslen, og det er uden tvivl dette fejslagne strategi, som Samsung nu forsøger at rette op på.

Samtidig vil Samsung uden tvivl forsøge at time præsentationen og lanceringen af Galaxy S 3 i forhold til hvornår det forventes at Apple lancerer iPhone 5. iPhone 5 forventes at komme i butikkerne til juni, så en præsentation af GS3 og en efterfølgende hurtig lancering i april eller maj, så Samsungs flagskib får et lille forspring i forhold til ærkerivalen, kunne være sandsynlig.

via Intomobile

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.