Samsung: Vi laver bedre fjernsyn end Apple

Ifølge Samsung er billedkvaliteten og ikke brugerfladen afgørende for forbrugerne.

Den koreanske TV-gigant frygter tilsyneladende ikke det kommende fjernsyn fra Apple.

I et interview med Pocket-Lint afviser AV produktchefen Chris Moseley, at aspekter som brugerflade og softwarefeatures skulle have nogen interesse hos forbrugerne:

“TVs are ultimately about picture quality. How smart they are…great, but let’s face it that’s a secondary consideration. The ultimate is about picture quality and there is no way that anyone, new or old, can come along this year or next year and beat us on picture quality.”

Samsung har netop i år satset stort på billedkvalitet, med det pragtfulde 55 tommers Super-OLED fjernsyn, der blev præsenteret på CES, som deres absolutte flagskib for 2012. Og netop på brugergrænsefladen og på softwaresiden har Samsung ikke meget at byde på i forhold til konkurrenter som for eksempel Sony, der satser stort på at tilbyde en sammenhængende platform med både god hardware og indholdsbaserede tjenester.

Det er klart at fjernsynsmarkedet er fuldstændig anderledes end de andre markeder, Apple har bevæget sig ind på med iPod, iPhone og iPad, og at der måske her ikke er helt den samme mulighed for at tilføre noget afgørende nyt, som der var i 2001 med iPod, eller i 2007, med iPhone.

På den anden side er Samsungs strategi med at nedtone de nye features, som Apple forventes at komme med, set før – mest bemærkelsesværdigt i Microsofts Steve Ballmers udtalelse i 2007 om iPhonens chancer på markedet. “Ingen vil give $500 for en telefon”, sagde Ballmer dengang – hvorefter Microsofts andel på mobilmarkedet nærmest blev udraderet.

Hvad Apple helt præcist har i ærmet på fjernsynsområdet er endnu højst usikkert. Nogle kilder taler om egentlige fjernsyn i tre forskellige størrelser, med Siri-styret fjernbetjening, andre mener at der blot bliver tale om en form for TV-boks, a lá Apple TV. Apple forventes at præsentere deres fjernsynsløsning til efteråret.

via PocketLint
Læs også:

Rygte: Apples nye fjernsyn testes af kabeludbydere 

Rygte: Google og LG vil lave “Nexus-TV” 

Samsungs 2012-fjernsyn: LED, OLED og ingen fjernbetjening

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.