Showdown: Motorola banker Siri

Motorola har lavet en serie videoer og Googles stemmekommandoer tager kampen op med Apples Siri.

Apples personlige digitale assistent Siri har fået så meget opmærksomhed, at mange helt glemmer at Androidmobiler faktisk har den samme funktion med Googles stemmekommandoer.

Motorola har taget det på sin kappe at minde folk om stemmekommandoernes fortræffelighed, og har lavet tre videoer, hvor Siri kæmper mod stemmekommandoerne i henholdsvis Motorola Atrix 2, Photon 4G og Electrify.

Der testes forskellige stemmekommandoer, såsom at sende en SMS, finde vej til Motorolas hovedkvarter, og skrive en note.

Som det ses er Googles stemmekommandoer faktisk både hurtigere og mere præcise end Siri, og det er ikke kun fordi at det Motorola der har hjemmebanefordelen. Gizmodo lavede efterfølgende en lignende test på Galaxy Nexus, som gav de samme resultater. Til gengæld har Siri nogle fordele fremfor stemmekommandoerne, såsom at man ikke efterfølgende skal trykke på noget for for eksempel at gemme en note og at Siri kan tilføje begivenheder til kaldenderen, hvilket Google ikke kan

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.