Windows 8 får integreret SkyDrive

Microsoft vil tage kampen op med iCloud.

Når Windows 8 kommer bliver det med en fuldt integreret cloudløsning i form af SkyDrive. Microsoft fortæller at Windows 8 får en dedikeret Metro App, og derudover får cloudtjenesten en række forbedringer i form af integration med Windows Explorer på desktoppen, remote acces og synkronisering af indhold.

Også brugere af Windows Vista og Windows 7 får glæde af forbedringerne, og samtidig er der forlydender om at Microsoft arbejder på en desktopklient til Mac, selv om dette ikke er bekræftet endnu.

Dermed kommer Windows 8 til at matche Apples OS X Mountain Lion, som også har fuld integration af Apple cloudløsning iCloud. SkyDrive tilbyder dog 25 GB gratis lagringsplads, hvor iCloud kun tilbyder 5GB, men til gengæld medregnes indhold, som er købt i iTunes, App Store og Mac App Store ikke i iCloud.

Det ser desuden ud til at at Microsoft vil tilbyde ekstra lagringsplads mod betaling, som det også findes i iCloud, hvor 20, 50 eller 100 ekstra GB vil koste henholdsvis  $10, $25 og $50 årligt

Microsoft vil præsentere den nye SkyDrive Metro app sammen med comsumer-previewet af Windows 8 på Mobile World Congress i slutningen af februar.

via ArsTechnica

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.