Den nye iPad skilt ad

iFixit dissikerer den nye iPad

iFixit har i år været ekstra tidligt ude, og tog til Australien for at få fat i en af de allerførste nye iPads, og derfor er deres teardown færdigt allerede nu.

Det er ikke fordi, der gemmer sig nogle særlige overraskelser indeni den nye iPad, for praktisk taget alle specifikationerne er allerede opdaget på anden vis. Men iFixit kan fortælle at retinaskærmen har fået en særlig connector, så man ikke kan tage skærmen og sætte den over på en iPad 2 (men hvorfor skulle man dog også det?), og at batteriet, som er det der fylder absolut mest indeni, er blevet opgraderet til 42,5 Watt timer, mod iPad 2’s 25 Watt timer.

iFixit giver også altid karakterer ud fra, hvor nemt det er at skille og samle en enhed, og her skraber den nye iPad bunden med en score på 2 ud af 10 mulige, ligesom iPad 2 iøvrigt, fordi selv simple operationer som at skifte batteriet er helt urimeligt indviklede at foretage, så det må altså på det kraftigste frarådes hobbyfolk at gå i gang med at prøve at foretage småreparationer selv. Også iPad 2, der oprindeligt scorede 4 point, er helt usædvanligt blevet nedgraderet af iFixit til den lave karakter.

Se flere billeder og en video af selve teardownet hos iFixit 

Læs også:

iPhone 4S skilt ad 

iPad 2 skilt ad 

Den nye iPad får gode anmeldelser 

Første unboxing af den nye iPad

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.