Første unboxing af den nye iPad


En vietnamesisk unboxing af den nye iPad bekræfter 1GB RAM og stærkt forbedret kamera.

Det vietnamesiske gadgetsite Tinthe, som også tidligere har haft tidlig adgang til Apples nye produkter, har lavet den første unboxing af den nye iPad.

Som man kan se i videoen er selve kassen identisk med kassen til iPad, og videoen bekræfter også en anden tidlig benchmarktest, der viser at den nye iPad har 1GB RAM og at A5X-processoren bruger den samme clockfrekvens som A5, nemlig 1GHz.

Derudover har Tinthe også testet kameraet i den nye iPad, og som man kan se på billederne er det nye kamera en klar forbedring i forhold til iPad 2’s kamera, der også var et temmeligt halvhjertet et af slagsen. Kameraet, der har 5MP, når selvfølgelig ikke samme kvalitet som kameraet i iPhone 4S, men billederne viser at man kan tage absolut hæderlige billeder med den nye iPad.

Tinthe 

 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.