Gold Master af iOS 5.1 er gennem testfasen

iOS 5.1 kan være klar til frigivelse sammen med iPad 3.

En Gold Master er en stort set færdig udgave, som skal fungere som en art skabelon for masseproduktionen af softwaren, og kilder fortæller nu at Gold Master udgaven af iOS 5.1 nu er igennem en tre ugers fase, hvor den er blevet kvalitetstestet af både Apple og andsre relevante parter, såsom teleudbydere.

iOS 5.1 forventes at have understøttelse af japansk til Siri, en bedre kameraadgang fra den låste skærm og “mindst to nye features”, som ikke er blevet lækket endnu.

iPad 3 kan dermed nå at blive født med iOS 5.1. Apple har tidligere parret præsnentationer af hardware med vigtige softwareopdateringer, så det er ikke usandsynligt at vi vil blive præsenteret for iOS 5.1 i aften, når Apple holder iPad 3-event i San Fransisco.

Chronicwire via iPodNN

Læs også:

Ny kamera-indgang i lockscreen i iOS 5.1 

Facebookintegration i iOS 5.1? 

iOS 5.1 beta 3 har referencer til Siri til iPad 

iOS 5.1 beta: Også ny iPhone i koden

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.