LG præsenterer ny smartphonelinie med fouks på design

Tre nye smartphones er på vej i den nye Optimus L-serie.

LG har haft ganske stor succes med at skille sig ud i skoven af Androidmobiler ved at satse på design af høj kvalitet, seneste med PRADA-mobilen, som blev til i et samarbejde med det italienske modehus.

Nu er LG klar med en ny serie, med fokus på design.

L-seriens design består af fem æstetiske elementer: En moderne form i en størrelse, der gør at mobilen ligger godt i hånden, og en smal og elegant profil med taster, som er integrerede i designet på en måde, der optimerer funktionaliteten. Mobilen skiller sig desuden ud på grund af de flotte metaldetaljer og den smagfulde form.

Den første smartphone i L-serien kaldes L3, og er en lille fiks model med en lille skærm på 3,2″, uden de store dikkedarer. Hardwaremæssigt skal man ikke forvente sig det store, men der er det, der skal være i en smartphone: indbygget kamera, GPS, FM-radio og Bluetooth. Styresystemet er Android 2.3, hvilket heller ikke lyder særlig attraktivt.

Men eftersom fouks er på designet, må L3 jo vurderes på en hands-on før man kan sige om den er pengene værd eller ej. Og så er den til gengæld rasende billig: Vejledende udsalgspris bliver lige under 1.000 kroner.

De to senere modeller, L5 og L7, har begge Android 4.0 og større skærme på henholdsvis 4″ og 4,3″. L5 og L7 kommer på markedet i løbet af første halvår.

 

 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.