Rygte: ASUS skal lave Googles Nexus-tablet

Producenten bag PadFone og Transformer Pad kan være Googles udvalgte samarbejdspartner til en “Google tablet”.

Der har længe verseret rygter om at Google i 2012 vil lave en “Nexus tablet”, ligesom de gør med smartphones.

Og nu knytter endnu et rygte ASUS til en sådan Nexus tablet. Rygtet kommer fra DigiTimes, der ikke er den mest pålidelige kilde, men vi vil elske en Nexus tablet produceret af netop ASUS, der er en af de mest innovative producenter af Android-tablets og står bag både den populære Transformer Pad og den endnu uafprøvede PadFone, der er en smartphone-tablet-notebook.

Taler rygterne sandt bliver der tale om en 7-tommers tablet til en særdeles fornuftig pris, nemlig $200 – 250, der kan dukke op allerede i løbet af foråret. Google holder deres årlige I/O-konference i juni, hvilket kunne være et oplagt tidspunkt for en præsentation.

via Digitimes

Læs også:

MWC 2012: Nye versioner af Transformer Prime 

Asus Padfone: Tryl din smartphone om til en tablet

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.