Foxconn-ansat: Ny iPhone klar i juni

En rekrutteringsmedarbejder taler – måske – over sig til japansk tv.

I et interview fortæller rekrutteringsmedarbejderen, at Foxconns fabrik i Taiwan i øjeblikket er i gang med at ansætte 18.000 nye medarbejdere specifikt til produktionen af den nye iPhone, og at den vil være klar til juni.

De seneste rygter har ellers peget på at lanceringen af den nye iPhone først vil finde sted til efteråret.

Det er dog heller ikke sikkert udtalelsen har noget på sig. Rekrutteringsmedarbejdere er næppe en medarbejdergruppe der modtager den vildeste insiderviden om produktionsplanerne, andet end hvad de har brug for at vide til at kunne ansætte fagligt kvalificerede folk til de ledige jobs, så derfor er det langt fra sikkert at udtalelsen er korrekt, og der er trods alt stadig flere ting der taler for en efterårslancering end en lancering i juni.

Den nye iPhone forventes at få LTE ligesom den nye iPad, og sandsynligvis en ny A6 processor. Størst spænding er der om skærmstørrelsen, hvor nogle rygter har talt om en markant større skærm, mens andre mener at den nuværende skærmstørrelse fastholdes.

Makotakara via MacNN 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.