Apple frigiver to sikkerhedsopdateringer til Leopard

Den ældre version af Mac OS X får en sjælden opdatering.

Apple plejer normalt kun at bruge kræfter på sikkerheds- og softwareopdateringer til de to nyeste versioner af OS X, men i dag kommer der hele to små sikkerhedsopdateringer til Mac OS X 10.5.8 Leopard.

Den ene sikkerhedsopdatering, Leopard Security Update 2012-003, afbryder for versioner af Flash, der ikke har de nyeste sikkerhedsopdateringer, og giver brugeren mulighed for at hente den seneste version hos Adobe. Opdateringen fylder 1,11 MB og kræver mac OS X 10.5.8.

Den anden opdatering, Flashback Removal Security Update, fjerner de mest kendte varianter af trojaneren Flashback. Hvis Flashback findes på computeren, dukker en dialogbox op, der gør brugeren opmærksom på at der er fundet malware. I visse tilfælde skal computeren genstartes for helt at fjerne malwaren. Opdateringen fylder 1,23 MB og kræver ligeledes Mac OS X 10.5.8

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.