Facebook lancerer kamera-app til iPhone

Facebook Camera minder fælt om en anden populær foto-app.

Trods det faktum at Facebook for nylig købte firmaet bag den ultra-populære fotoapp Instagram, lancerer selskabet nu deres egen fotoapp kaldet Facebook Camera.

Endnu mærkeligere bliver det, når man ser på app’en features, for Facebook kamera kan faktisk circa det samme det samme som Instagram. Der er mulighed for at tilføje filtre og andre redigeringsværktøjer og uploade flere billeder samtidig, den eneste forskel er sådan set at billederne selvfølgelig deles direkte på Facebook og ikke via en Instagram-konto.

I forhold til Facebooks “grund-app” er det især en fordel at man kan uploade flere billeder ad gangen, og man kunne forestille sig at kamera-app’en på et tidspunkt finder vej ind i den centrale app, så man ikke skal bruge flere “indgange” til Facebook.

Facebook Camera er gratis og kan hentes i AppStore.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.