iPad prototype med to dockconnectors solgt på eBay

En prototype af den første iPad blev solgt for ca. 60.000 kr.

Det er sjældent at prototyper af Apples produkter finder vej ud i offentlige auktioner, da Apple er kendt for at være hurtige til at skride ind, men i dette tilfælde lykkedes det for en ukendt bruger at sdælge en prototype af den første iPad på eBay.

Prototypen er helt tilbage fra 2009, og har som det mest bemærkelsesværdige hele to dock-connectors, hvor den anden er placeret midt på venstre side, så man kan docke iPad’en i horisontal stilling. Det er dog uklart om Apple har forestillet sig at lancere en iPad med to dockconnectors, eller om prototypen blot har været med til at afgøre om det var mest optimalt at docke iPad’en lodret eller vandret.

Prototypen skulle desuden være funktionsdygtig, men mangle touchskærm. Istedet for iOS kører den Apples diagnosticeringsværktøj Switchboard.

Den sjældne prototype var sat til salg til en “Buy It Now”-pris på 10.000 dollars, men først ved auktionens slutning løb budene op over 10.000 dollars. Det er iøvrigt interessant at se at køberen ikke er noget flittig gæst på eBay, men har en helt nyoprettet profil. Sandsynligheden for at det er Apple selv, der har købt prototypen via en stråmand er derfor temmelig stor.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.