Mountain Lion får automatisk app download

Endnu en funktion fra iOS finder vej til OS X.

I den seneste udviklerudgave af OS X Mountain Lion er endnu en iOS-inspireret funktion dukket op. Ligesom i iOS vil man i fremtiden have et overblik over alle de programmer man har købt i Mac App Store på santlige computere, man har tilknyttet det samme Apple ID. Det ser ud til at det endda kommer til at fungere på den måde at man kan indstille funktionen til automatisk at downloade alle app til samtlige computere tilknyttet Apple ID’et.

Funktionen virker ikke endnu, så der dukker uden tvivl endnu en udviklerversion af Mountain Lion op inden alt for længe.

Mountain Lion bliver frigivet til sommer, og integrerer også andre features fra iOS, som Gamecenter, Påmindelser og Notifikationscenter.

9to5mac

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.