Mulighed for flere brugere på iPad på vej?

Apple arbejder på at gøre det muligt at have flere brugere på den samme iPad.

Indrømmelsen kommer til en udvikler, der i en bug-report til Apple foreslog at Apple skulle gøre det muligt at have flere brugere på den samme iPad, hvortil svaret fra Apples udviklerteam lød, at manglen er et “kendt problem” og at Apple selv “undersøger mulighederne”.

Udvikleren fortæller at han ofte bruger bugreports til at foreslå nye funktioner, men at det er første gang, han får et positivt svar fra Apple.

Det er ikke første gang, der har været forlydender om muligheden for flere brugere på iPad. Helt tilbage i 2010, før lanceringen af den første iPad, havde WallStreetJournal opsnappet en prototype, der havde muligheden. Apple skulle i den tidlige fase af udviklingen af iPad have haft et stort fokus på at iPad’en skulle kunne deles af en hel familie, og der skal efter sigende have været arbejdet med både muligheden for at lægge “sticky notes” til andre familiemedlemmer på forsiden, og på ansigtgenkendelse som redskab til at låse en brugerprofil op.

Af ukendte årsager droppede Apple konceptet igen inden lanceringen, måske fordi iPhone ikke har mulighed for flere brugere, og Apple ønskede at holde iOS-oplevelsen ens på begge platforme.

AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.