Nye baner i Squids

Sprutterne varmer op til en ny runde.

Gamebakers gør sig klar til at lancere endnu et kapitel i det episke adventure-spil om de små blæksprutter, der bekæmper ondskaben i form af rejer og krabber. Vi blev voldsomt bidt af originalspillet sidste år, og glæder os som små børn til et nyt kapitel i historien om Winnick, Steev, Clint, Sammo og alle de andre.

Som en lille forpremiere er der nu frigivet tre nye bonusbaner. Her får man et sneak peak på de nye rammer, der er holdt i et undervands wild west tema – Clints hjemland, selvfølgelig – og mulighed for at få sine sprutter i topform, så de er klar til de nye strabadser, der venter til sommer.

Mød Cleef og find den nye hat, kæmp mod en ny fjende – den ganske modbydelige “Buffalo Schrimp” – og opgrader alle sprutter til level 12.

Derudover kan man nu tage skærmbilleder af sit hold og poste på Facebook.

Squids koster 12 kr i AppStore og er både til iPhone og iPad.

Læs også:

Anmeldelse: Squids til iPad

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.