Nye previews af OS X 10.7.4, Server, Xcode og 10.8

Apple frigiver en stribe nye developer previews.

Især den nye preview af OS X 10.7.4 er interessant, eftersom den kommer kun en uge siden frigivelsen af sidste build. Også buildnummeret, der kun er ét ciffer højere end det sidste, antyder at den endelig version er nært forestående. Som tilfældet var med den sidste udgave er der ingen kendte fejl. Udviklerne bedes om at teste  grafik, iCal, Mail, Time Machine og print.

Den nye udviklerversion af Mountain Lion indeholder en ny “vil ikke forstyrres”-funktion i Meddelsescenter, som ikke findes i iOS, og som man derfor kan forvente vil dukke op i en senere version af iOS 5. Derudover indeholder den nye verison, DP 3.1, ingen ændringer i forhold til den forrige.

OS X 10.7.4. bliver den sidste version af OS X Lion. OS X 10.8 Mountain Lion frigives til sommer.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.