Rygte: Billig 7-tommers iPad til oktober

11/05/2012

Apple anlægger en iPod-lignende strategi på tabletmarkedet.

Ifølge iMores kilder vil Apple lancere en 7-tommers iPad til efteråret, til en pris på blot $200 – $250. Ifølge kilderne vil den lille iPad endda have en skærm med samme opløsning som den nye iPad, bare nedskaleret i størrelse, hvilket vil give en pixeltæthed på ca 336 ppi, hvilket er det samme som iPhone 4S og højere end den nye iPad, som har en pixeltæthed på 264 ppi.

For at kunne holde prisen så lav, vil der derimod være sparet på hukommelsen som kun bliver på 8GB. Er rygterne sande bliver det spændende at se, hvad der sker med iPod Touch’s pris, som lige nu ligger på $200 for en 8GB model.

Kilderne fortæller at Apple’s hensigt med en lille iPad er at sætte sig tungt på hele markedet, som de gjorde det med iPods tilbage i 2004, hvor der blev lanceret en stribe iPods i forskellige prisklasser. Lige nu er det primært Amazon som sidder på low-end markedet for tablets i USA med deres Kindle Fire, som netop koster $200. Også Barnes & Noble har deres billige Nook Tablet som sælger ganske godt, mens andre spillere som Samsung, Motorola og HTC indtil videre ikke har haft den helt store succes med deres små tablets.

De mest seriøse rygter om en iPad Mini peger på en iPad med en skærm på 7,85 tommer.

 

Tags: ,

4 Responses to Rygte: Billig 7-tommers iPad til oktober

 1. Andreas on 11/05/2012 at 21:21

  Er dybt skeptisk…. Apple har tidlige udtalt sig knap så pænt om tablets i den størrelse. Desuden er ingen konkrete beviser aka reservedele dukket op endnu hvilket efterhånden er blevet normalt forud for en lancering. Da iPad mini åbenbart skal udkomme i oktober er det ved at være stramt.

  Helt seriøst, ville I kunne leve med en iPad med så lille en skærm efter I har brugt den nuværende 9,7″ iPad?

 2. Dema on 16/05/2012 at 09:13

  Der kører så mange rygter heletiden, samme der gjorte med at der skulle komme en iPhone 5, men det blev en iphone 4S, folk blev skuffede, men det var deres egen skyld for Apple havde på ingen tidspunkter lovet en iPhone 5, men en ny model. Så det tomme rygter, inden apple selv kommer med nyheder. men ville ellers ikke være dårligt med en mindre ipad…

 3. Jesper on 16/05/2012 at 22:12

  Ja, jeg vil absolut heller have en 7″ iPad. Og jeg vil meget heller have min Macbook i stedet for en iPad. Jeg rejser simpelthen for meget til at ville slæbe rundt på en forstørret iPhone. Ja – jeg ved godt at Office, Pages etc nu er til iPad men stadigvæk: Nope. De fleste jeg kender bruger det som ekstra accessory og det er altså lige for stort til mig.

  Til gengæld vil jeg se en iPad Mini som et fedt ekstra i form at mailtjek, bog- og nyhedlæser etc. Jeg er købeklar!

 4. Ditte on 21/08/2012 at 20:34

  Vi kigger pt. Efter en tablet til min datter og en lille billig iPad ville være perfekt. Ville klart være købe klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.


Annonce