Rygte: Nyt OS til Apple TV på WWDC

Apple skulle være klar med en ny version af styresystemet til Apple TV.

Vi venter os en del på styresystemsfronten fra Apple i næste uge. Den endelige lancering af OS X Mountain Lion og et kig på iOS 6 ligger ligesom i kortene, men nu er der en helt tredie nyhed på banen.

Ifølge BoyGeniusReport skulle en “troværdig kilde” have fortalt at Apple vil præsentere en ny version af styresystemet til Apple TV. Styresystemet skulle være langt mere “færdigt” end den nuværende version, og indeholde en lang række nye funktioner.

Styresystemet skal ifølge bgr også bruges i Apples kommende fjernsyn, som dog næppe bliver præsenteret på WWDC.

Derudover fortæller bgr’s kilde at Apple arbejder på ar få tilbehørsproducenter til at benytte en “control out API”, så man på sigt vil kunne bruge Apples fjernbetjening, eller sandsynligvis også en iOS app, til at kontrollere andre enheder. Det vil kunne rydde gevaldigt op på sofabordet, hvis man kan nøjes med én fjernbetjening, eller i bedste fald son iPhone.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.