Tidligere Apple-ansat: “Vi er flove over Siri”

Steve Jobs ville være “gået amok” over Siri.

Da iPhone 4S blev lanceret i efteråret var den digitale assistent Siri et af de helt store hovedfeatures, og talrige reklamer for iPhone 4S har siden fokuseret på Siris funktioner. Men blandt brugere har modtagelsen været blandet, og i USA er der allerede et sagsanlæg igang mod Apple, hvor brugere påstår at Siri ikke fungerer så godt som Apple påstår.

Og nu lyder der også kritik fra Apples egne rækker.  Adam Lashinsky har i forbindelse med et stort anlagt artikel om Tim Cook i Fortune talt med en tidligere Applemedarbejder som fortæller at folk i Apple er flove over Siri.

“People are embarrassed by Siri” udtaler han, og fortsætter:

“Steve would have lost his mind over Siri.”

Den afdøde Apple-boss var berygtet for sit iltre temperement, og kunne være skånselsløs overfor medarbejdere, som ikke levede op til Jobs’ egne høje standarder. En anden artikel i Fortune af Lashinsky beretter om, hvordan holdet bag MobileMe, Apples første cloudbaserede tjeneste, måtte stå skoleret efter at det viste sig at tjenesten havde store problemer med blandt andet synkronisering, hvor Jobs beskyldte dem for at have vanæret Apple og fyrede lederen på stedet.

Tim Cook har indtil nu været en varm fortaler for Siri, og kaldt det “det eneste beta-program, jeg ikke kan leve uden”.

Fortune

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.