Tim Cook på D10: Facebookintegration og forbedret Siri på vej

Tim Cook besteg for første gang scenen på D10-konferencen.

Den prestigefyldte konference, der afholdes af Wall Street Journal’s techsite AllThingsDigital, blev i går skudt i gang med et længere interview med Tim Cook, af Walt Mossberg og Kara Swisher, hvor den nye Apple-boss for alvor kom i ilden.

Udover, naturligvis, at nægte at svare på nærgående spørgsmål om et kommende Apple fjernsyn, blev Cook også grillet omkring Siri, som mange mener ikke lever op til Apples ellers så strenge krav om høj kvalitet, og som senest også har været udsat for intern kritik fra Applemedarbejdere.

Cook fastholder dog at Siri er noget særligt, og antyder også at der er nyheder på vej, indenfor de næste par måneder.

Customers love it. It’s one of the most popular features of our most popular product — the most popular phone in the world. But, there’s more that it can do. We have a lot of people working on this. You’ll be really pleased with the things you’ll see over the coming months. The breadth that you’re talking about — we’ve got some cool ideas about what Siri can do. We have a lot going on on this.

Walt Mossberg undrede sig også over den manglende integration af Facebook i iOS, når nu Twitter er så dybt integreret. der har længe været rygter om at forholdet mellem de to selskaber skulle være temmelig køligt, og Steve Jobs har en gang kaldt facebook for “besværlige”. Men Cook fortæller at han har stor respekt for selskabet og at forholdet imellem dem er “solidt”.

For us, we want to provide customers simple and elegant ways to do the things they want to do. Facebook has hundreds of millions of customers. So, anyone that has an iPhone or iPad, we want them to have the best experience with Facebook on those platforms. So stay tuned.

Om det så betyder at Facebook er dybere integreret med iOS 6 bliver spændende at se.

AllThingsD

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.