Analytiker: iOS 6 GM og ny iPhone klar til september

Den nye version af iOS og den nye iPhone kan være på gaden om tre måneder.

I aften bliver vi helt sikkert klogere på, hvad Apple har af planer for iOS 6, når WWDC skydes i gang med den traditionelle keynote. En betaversion af det nye mobile styresystem blev frigivet i går, og bannere i Moscone West, hvor WWDC afholdes, afslører også at iOS 6 er en af de store hovednyheder, sammen med OS X og iCloud.

Og skal vi tro analytikeren Ming-Chi Kuo kan iOS 6 være klar en Gold master versionen allerede i starten af september. Kuo forventer at Apple på samme tid vil være klar til at lancere iPhone 5 på samme tid, og på den måde banke salget af iPhones op i slutspurten inden Apples regnskabsår ender den 30. september. Sidste år, hvor iPhone 4S først blev lanceret i  oktober, bød septemberkvartalet naturligt nok på vigende salgstal af iPhones.

Kuo har kilder langt ind i det netværk af underleverandører, der leverer til Apple, og er derfor en forholdsvist troværdig kilde. Han har tidligere været ude med rapporter der peger på at iPhone 5 får en 4 tommer skærm i 16:9 format og et HD-kamera på fronten.

Udover annonceringen af iOS 6, forventer Kuo, at en af hovednyhederne i aften bliver en ny linie af MacBooks og en redesignet iMac.

AppleInsider

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.