Apple dropper Messages for Mac beta

Apple er ved at fjerne alle links til betaversionen af Messages for Mac beta. 

Apple har i nogle måneder ladet brugere hente og betateste Messages for Mac til OS X Lion, men hvis du vil nå at teste programmet skal du hente den nu. Apple har nemlig fjernet omtale og links til programmet fra sine sider og netop nu kan den kun hentes via et direkte link.

Apple har sandsynligvis droppet den videre betatestning af Messages for Mac, da programmet er ved at være færdigudviklet og muligvis fordi man ikke vil lade brugere, som ikke opgradere til Mountain Lion få adgang til programmet.

Den færdige chat-klient erstatter iChat i OS X Mountain Lion.

Hent Messages for Mac beta via Apple.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.