Apple fjerner “nyt”-skiltet fra Mac Pro

 

Opgraderingen af Mac Pro er tilsyneladende for lille til at tælle som en nyhed. Nye modeller er dog på vej.

Mange Mac Pro-brugere var skuffede, da Tim Cook gennemførte sin keynote i mandags uden at nævne Mac Pro med ét ord, og mange blev sikkert glade da de senere samme aften så at Mac Pro havde fået en nyhedsskilt i Apple Store, da den åbnede igen med alle de nye modeller.

Nyhederne i Mac Pro var dog til at overse, for der var tale om helt minimale opdateringer af hardwaren, og ingen reelle nyheder. For eksempel er Mac Pro endnu ikke opgraderet til hverken Thunderbolt eller USB 3.

Nu har Apple måske selv taget konsekvensen af den lidt fesne opgradering og fjernet nyhedsskiltet fra Mac Pro i Apple Store.

Til gengæld ser det lysere ud i horisonten. Apple har for en gangs skyld officielt udtalt at der kommer nye designs af Mac Pro i 2013, efter at have været udsat for hård kritik for at efterlade Mac Pro-brugerne i usikkerhed. Næste år vil vi altså forhåbentlig se en større opgradering, men indtil da må Pro-brugerne stadig vente i spænding……

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.