Apple forlænger aftale med Liquidmetal

Eneaftalen forlænges til udgangen af 2014.

Apple har siden 2010 haft en særaftale med firmaet Liquidmetal Technologies om eneret til at anvende materialet Liquidmetal i forbrugerelektronik, men har indtil nu ikke anvendt materialet i andet end en lille pind, der bruges til at skubbe SIM-kort-holderen ud ad siden på iPhone.

Eksklusivaftalen udløb faktisk i fabruar i år, hvorefter materialet har været muligt at anvende for alle, men Liquidmetal  Technologies meddeler nu at Apple har forlænget aftalen, så den løber til 2014.

Der har flere gange gået rygter om at Apple vil bruge materialet til bagpanelet på iPhone eller på MacBooks, men ifølge opfinderen af legeringen er Apple stadig flere år fra at kunne bruge legeringen til større komponenter. Forlængelsen af aftalen tyder på at Apple stadig er interesserede  i at bruge Liquidmetal i fremtiden, men det er stadig langt fra sikkert at det lykkes at udvikle teknologi, der gør at det kan bruges i større skala.

Liquidmetal er en special metallegering, der udmærker sig ved at være meget solidt og resistent overfor ridser og skrammer, samtidig med at det er let at forme og har en flot overflade og en rar følelse at røre ved, og kombinerer derved fordelene ved så forskellige materialer som plastik, metal og glas.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.