Apple vil forbyde Samsung Galaxy S 3 i USA

Apple forsøger at udvide et eksisterende sagsanlæg med Samsungs nye topmodel.

Samsung Galaxy S 3 er Samsungs nye flagskib, og den har indtil videre kørt sin sejrsgang i Europa, hvor efterspørgslen har været stor, og planen er at den skal frigives på det amerikanske marked i slutningen af juni.

Men Apple forsøger nu at stikke en kæp i hjulet på ærkekonkurrenten, ved at prøve at inddrage Galaxy S 3 i det sagsanlæg, der allerede kører mod Samsung i Californien. Apple hævder at Galaxy S 3 er en videreudvikling af Galaxy Nexus, som er en af modellerne, der er med i sagsanlægget, og at den ligesom Galaxy Nexus bryder patenter vedrørende Siri og den såkaldte “data-tapping”, hvor man kan trykke på for eksempel et telefonnummer i en SMS, og få telefonen til at ringe op.

Samsung har naturligvis indgivet en formel protest.

via MacNN

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.