Firmwareopdatering til Apple TV 2 og 3

Firmwareopdatering 5.0.2 tilføjer tilsyneladende ingen ændringer.

Apple har, blot fem dage før WWDC-konferencen starter, valgt at udsende en firmwareopdatering til Apple TV. Det er kun 2. og 3. generations modellerne der får opdateringen.

Det mystiske er at ingen – indtil videre i hvert fald –  har konstateret nogen ændringer på Apple TV efter at opdateringen er blevet installeret, og det giver naturligvis plads til spekulationer om, hvorvidt opdateringen er en forberedelse til nyheder, der først bliver præsenteret i næste uge.

Der har tidligere været rygter om at Apple vil præsentere en helt ny brugerflade til WWDC. Derudover har der været rygter om at Apple vil tilføje en “control out” API, som vil gøre det muligt for brugerne at styre andre enheder fra tredieparter, som for eksempel selve fjernsynet, gennem Apples brugerflade i stedet for gennem en separat fjernbetjening.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.