Google dropper dedikeret Mac-blog

I mere end fem år har Google udgivet produktnyheder på en Mac-blog.

Den droppes nu af Google på grund af Apples stigende popularitet og Googles produktudbud, som har overflødiggjort blog’en. Ifølge Google er Apple-produkter og Googles Apple-produkter i dag blevet så mainstream, at de ikke kræver en særskilt blog.

“Our Mac and iOS support has now become so mainstream that we realized we just don’t need to keep Mac news on its own blog, so we won’t be posting here any longer. For updates, we encourage you to visit our blogs for individual products, like the Chrome Blog and the Lat Long Blog“, fortæller Google.

Via Googlemac.blogspot.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.