Her er Googles nye tablet

Google præsenterede i går aftes en ny tablet, der muligvis skal konkurrere med iPad, samt en ny streaming-enhed, der tager kampen op med Apple TV, også når det gælder designet.

Googles udviklerkonference Google I/O begyndte i går aftes og hvis du som Apple-bruger er nysgerrig efter at vide hvad Google går og laver, så følg endelig med her.

Google præsenterede nemlig en ny Nexus 7 tablet. Som navnet fortæller er der tale om en 7″ tablet med et quad-core Tegra 3 chipset med en 12-core GPU, NFC, accelerometer og gyroscope. Om det er en direkte konkurrent til Apples iPad, vil vi umiddelbart ikke mene.

Værre går det nok ud over Amazons Kindle, der lader til at være en mere direkte konkurrent til Nexus 7, men Googles meget agressive pris på kun 199 dollars for den mindste Nexus 7, kan dog få betydning for Apple, måske specielt salget af iPod touch. Så måske Apple nu er rykket lidt tættere på at producere en 7″ iPad?

Læs meget mere om Nexus 7 hos GadgetZonen, der også har seneste nyt om Nexus Q, Googles nye cloudbaserede media streamingenhed. se billede nederst.

Googles nye Nexus Q streamer fra Google Cloud/ Google Play og videre til anlæg og tv.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.