Humor: Apples kort er livsfarlige

Kort-logoet antyder at man kan komme slemt til skade, hvis man følger navigationen slavisk.

Apple præsenterede deres nye kort-app med indbygget turn-by-turn navigation under stor jubel på WWDC, men kigger man nærmere på selve logoet ser det ikke ud til at være en funktion, man skal stole alt for meget på.

App-logoet viser et kortudsnit fra Cupertino omkring Apples hovedkvarter på Infinite Loop, og her viser den blå navigationslinie et kækt venstresving, som i virkelighedens verden indebærer at man hopper ud fra en bro og ned på en motorvej istedet for at bruge tilkørselsrampen!

Vi gætter på at årsagen skal findes samme sted som Apples ubændige trang til at slette galakser fra baggrundene på OS X: Rent designmæssigt tager det enkle ventresving sig bedre ud end en snørklet tilkørselsrampe, og så er det jo fristende at rette lidt på virkeligheden, så den tager sig pænere ud…….

Buzzfeeed via AOL (se video-indslaget på hjemmesiden, der også har nogle sjove fails i Google maps)

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.